Makedonija.biz, бесплатно електронско фактурирање

Потребна е да се регистрирате и потоа преку менито ја персонализирате фактурата. Потоа ги внесувате продуктите/услугите и вредноста, ја прегледувате фактурата во .pdf формат и ја праќате преку имејл. Преку сервисот можете и да си ги организирате фактурите.

На сајтот можете да видите и видео презентација на сервисот, а сервисот можете да го разгледате подетално без регистрација доколку го искористите корисничкото име ‘demo’ со лозинка ‘demo’.

1 коментар на “Makedonija.biz, бесплатно електронско фактурирање

Коментирај

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*

Слични статии