MacBook Pro 13″ со TouchBar во рацете на iFixit

Откако неодмамна ја расклопија обичната верзија на MacBook Pro, iFixit сега се зафати и со верзијата со Touch Bar. Компјутерот доаѓа со неколку непријатни изненадувања, покрај тоа што е исклучително тежок за поправка, најлошата вест е дека сѐ доаѓа залемено на плочката. Ова и претходно беше познато за RAM меморијата, но изненадување е непроменливоста и на дискот. Дополнителен проблем за сервисирањето е количеството на лепило со кое е прицврстена батеријата.

Очекувано оцената за поправка е ниска, со оценка 1 од 10, Mac Book Pro 13″ e најверојатно еден од најтешките уреди за сервисирање.

Коментирај

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*

Слични статии