Лоцирајте го бизнисот со Directorium.mk

Што се однесува до самите бизниси, Directorium.mk ја нуди услугата за 1.000 денара годишно, а бизнисот добива можност да си направи профил со логото, адреса и нивните податоци.

Коментирај

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*

Слични статии