LinkedIn ги редизајнираше страниците на компаниите

Во процесот на редизајнирање кој веќе трае некој период, најново што го објавија од LinkedIn е новиот дизајн на страниците за компании.

Како и кај претходните редизајни на страниците, во фокусот се зголемените слики на објавите. Исто така, одсега страниците ќе содржат повеќе информации со што се занимавате, важните пораки и соопштенија можете да ги испратите во форма на постови на кои членовите ќе може да коментираат, лајкуваат и споделуваат.

Промените се достапни и во апликациите за iPhone и iPad, па така брзо и едноставно преку вашиот паметен телефон ќе можете да ги менувате информациите на вашата компанија.

Коментирај

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*

Слични статии