LinkedIn додаде персонализирани плагини и Share копче

LinkedIn ќе ја отвори својата платформа претходно со цел плагините да се вметнуваат во веб сајтовите и да се користат во апликации. Пример, некои плагинови се: Логирање со LinkedIn на сајтови, Профил на членовите за листање на профилите на вработените, Профил на компанијата

LinkedIn сега има Share и Recommend копчиња кои можат да се закачат на сајт како Like копчето на Facebook за да може да се споделува содржина на бизнис мрежата. .

Коментирај

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*

Слични статии