likebutton.me, се што им се допаѓа на вашите Facebook пријатели

Моментално на почетната страна на likebutton.me се појавуваат странски веб страни кои можеби или не ве интересираат, но најдолу можете да си направите свој плагин за следење, како што се погоре на сликата.

Во принцип овие друштвени плагини се лесни за местење и секој може да ги интегрира на својот сајт. Со најновите промени и новости на Facebook секој може да си интегрира ваков плагин на својот сајт (види десно на It.com.mk) пополнувајќи ја оваа форма преку која го добивате кодот.

Коментирај

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*

Слични статии