Лесен за поправка, но тежок за одлепување: iFixit му даде 5 oд 10 на расклопениот Samsung Galaxy S5

iFixit, сајтот познат по своето детално расклопување на нови и скапи уреди , за кои ние би испаничила ако им зафали едно штрафче, го објави расклопувањето на Samsung Galaxy S5. Батеријата е „екстремно лесна да се извади“, велат дечките од iFixit, но Galaxy S5 доби 5 од 10 оценка бидејќи залепениот екран може да се одлепи само со поголема топлина, што е проблем бидејќи мора да се тргне екранот за да се смени било кој друг од модуларните делови како камерите и звучниците.

[youtube]Nvs1MAXGh0s[/youtube]

Коментирај

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*

Слични статии