Интервјуто не е толку заради музиката на Гага, туку да се запознае личноста зад пребарувањето. Лејди Гага е една од најпопуларните личности на интернет, една од најпребаруваните музичари на Google, „ѕвезда на пребарувањето“ со 440 милиони резултати, како што вели г-ѓа. Маер. Гага е секако и хит на YouTube, како и една од најпопуларна личност на Twitter и Facebook.

Интересно, и Гага е ИТ гик, „дете на точка-ком ерата“, како што вели таа. Како дете сакала дури и да работи за Google. btw за сите фанови на Гага, за неколку дена, на 28-ми, и е роденден.

http://twitpic.com/4c9kwk – Just left Google, what a genius team. Tweeting video interview soon with details about album+Judas!less than a minute ago via Twitter for BlackBerry®

Коментирај

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*

Слични статии