LastPass прелистувач за iPhone и iPad

Затоа Last Pass објави свој мобилен прелистувач за да може автоматски да логира на iPhone и iPad.

Иако Last Pass беше дотапен за iOS како букмарклет, сепак бидејќи мобилниот Safari не дозволува додатоци, oпцијата на Last Pass за автоматско логирање беше недостапна. Сега со свој комплетен прелистувач секој корисник ќе може да се логира веднаш на сервисите преку својот менаџер за лозинки.

Апликациите се бесплатни, но за iPhone е потребно да се има 12 долари/година претплатата, додека за iPad може да се користи и бесплатната претплата.

Коментирај

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*

Слични статии