Last Guardian, Destiny, Uncharted, Batman… Ова се адутите на Sony, претставени на E3

За разлика од Microsoft кој презентираше микс на хардвер и видеоигри, Sony на годинешниот Е3 главно беше фокусиран на игрите, што и не е лошо особено доколку во презентацијата имате игри како Last Guardian, No Man’s Sky, Destiny, Final Fantasy, Call of Duty, Uncharted и уште куп други. Недостатокот на информации за Project Morpheus, сетот за виртуелна реалност од Sony. Ова може да биде показател дека Morpheus е во премногу рана фаза, но можеби и оваа година планот на Sony e целосно да се посветни на видеоигрите и со оглед на коментарите на играчите се лини дека ова го направија сосем успешно.

Коментирај

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*

Слични статии