Куса историја на IBM, компанија постара од лебот на парчиња

Дејан Соколоски

во Вести

IBM е најверојатно едно од најпрепознатливите компании денес. Сепак за најголемиот дел од нас е изненадување кога ќе се спомне староста на компанијата. За кус историјат на компанијата погледнете го видеото покусо од 7 минути.

Коментирај

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*

Слични статии