Купувајте со пријателите, Fаcebook прототип за друштвено купување

Buy With Friends ќе ги користи Facebook Credits, официјалната виртуелна валута која ќе ги замени сите други виртуелни валути на мрежата од јули 2011.

Користејќи ги виртуелни пари корисниците можат да купуваат виртуелни добра од друштвените апликации. Со споделување на тоа што го купиле, корисниците ќе можат да „отклучат“ нови продукти за кои ќе има попусти, вели г-ѓа. Лиу.

(via Forbes)

Коментирај

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*

Слични статии