Кријте драјвови со Windows Drive Hider

Не е убаво да се кријат работи. Ова е исклучително точно, но само доколку никогаш не сте биле во ситуација да морате да го делите компјутерот со некого. Најблиските знаат да ја нарушат вашата приватност и да си земат за слободат да избришат одредени фајлови, како би имале простор за некои нивни приоритети. Во овие ситуации побарајте спас во најновата верзија на Windows Drive Hider.

Windows Drive Hider 4 прави одреден драјв, или драјвови од вашиот хард диск да станат невидливи за да никој не ни знае дека постојат. Апликацијата е од пренослив карактер, не зафаќа голем простор на вашето USB, а брзо крие и открива драјвови. Драјвовите можете да ги криете не само од моментиот корисник, туку и од сите корисници на компјутерот.

Најновата, четврта верзија првенствено воведува поддршка за најновата верзија на Windows 10. Покрај ова, алатката листа корисни податоци за драјвовите, а се испорачува и како инсталационен пакет за 32, односно 64 битна верзија за оперативен систем од XP, па нагоре.

Windows Drive Hider невешто се крие тука!

1 коментар на “Кријте драјвови со Windows Drive Hider

Коментирај

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*

Слични статии