Кретивен начин да си го персонализирате новиот Facebook профил

Facebook е во право! Следејќи го примерот на Даниел Пелегрино секој може да си ги персонализира 5-те воведни фотографии, да ги „хакне“, склопувајќи ги во порака која најдобро ќе ја објасни личноста зад профилот.

(via AllFacebook)

Коментирај

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*

Слични статии