Креирање на апликација со проширена реалност за 5 минути без кодирање

Тој за апликацијата го користи Mac, Quartz Composer апликација за дизајн и неколку плагини кои ќе ги најдете тука, претпоставувам на јапонски. При креирањето на апликцијата тој не внесува никаков код туку едноставно ги користи опциите на софтверот.

(via development.blog.shinobi.jp)

Коментирај

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*

Слични статии