Подолу се неколку слики од инспиративни Facebook профили. Овојпат е штета што некои креативни профили се приватни, и недостапни за не-пријателите. Но, сликите се тука.

Доколку имате и вие креативен профил, би било супер да ја споделите креативноста, барем со слика.
<надополнето>Најдоле е додаден туторијал за како да се изманипулираат фотографиите да се направи ваков профифл. (tnx Даниел Б)

18 коментари на “Креативни Facebook профили

 1. Малце ти забегува погоре едното око, али фино :)
  За да избегнете такви ситуации и да го усовршите ефектот, користете го туторијалот од погоре.

  1. Само со манипулација/хак на фотографиите. Facebook ги прикажува последните пет фотографии во кои си тагиран. Само намести ги во правилен ред фотографиите :)

   1. Не ми е јасно треба ли да ги исечам сликите по делови? па да се тагирам на нив по ред?

   2. треба последната слика што ќе ја исечеш, да ја тагираш прва за да ти излезе на прво место, т.е. на првото квадратче :)

Коментирај

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*

Слични статии