Краток филм на Samsung Galaxy: Our Galaxy

IT.mk редакција

во feature, Свет

Samsung Galaxy: Our Galaxy е краток филм кој го следи производствениот процес и денот на еден робот во фабриката на Samsung.

Во видеото може е прикажано како роботите и луѓето соработуваат во процесот на создавање на Samsung уредите. Погледнете го, видеото е навистина интересно.

Коментирај

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*

Слични статии