Кратка историја на роботите

Вакви и многу други интересни факти за роботите се објавени во инфографикот направен од Џејсон Паурс од OnlineSchools.org.

The Wild World of Robots
Via: OnlineSchools.org

Коментирај

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*

Слични статии