LinkedIn сега со сервис за препораки на страните за компании

„За компании, и големи брендови како и мали бизниси, Компаниските страни сега ви дозволуваат да прикажете препораки од вашите клиенти што ќе ви помогне да го изградите вашиот бренд вирално и со кредибилитет на LinkedIn.“ вели Рајан Рослански, продукт менаџер во LinkedIn.

„Секој пат кога LinkedIn член ве препорачува, нивната препорака станува видлива за сите ваши конекции и може да се рашири вирално. Кога ќе ги промовирате овие препораки, добивате најкредибилни, автентични препораки за вашиот продукт во продукт табот на страните за компании.“

Пример за новите опции може да се види на LinkedIn страната на HP или Volkswagen India.

Новите опции ќе бидат достапни за сите брендови и компании во тек на наредната недела.

Коментирај

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*

Слични статии