#Комкаст S01E27: Сé е виртуелна реалност!

Виртуелната реалност има потенцијал кој може да го промени начинот како конзумираме технологија, и таа револуција започнува со камерите од 360 степени кои се потребни да се креираа VR содржина. Дарко Булдиоски од New Media Mk и Митко Цабевски од u:Plug. во својот нов #Комкаст зборуваат за VR, за Instant Articles, дека AdWords не ги бива во Македонија, и за сите нови трендови во дигиталниот маркетинг и новте медиуми.

Коментирај

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*

Слични статии