#Комкаст S01E25: Што може Google да предвиди?

Новиот #Kомкаст доаѓа со нов водител. Гостин е Никола Спасов од истражувачката агенција Рејтинг, и можеби најкомпетентната личност да објасни како Google ги користи своите податоци да ги предвиди претседателските избори во САД. #Комкаст е видео подкаст за најразлични дискусии за технологија, дигитален маркетинг и нови медиуми, воден од Дарко Булдиоски од New Media Mk и Митко Цабевски од u:Plug.

Коментирај

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*

Слични статии