#Комкаст S01E24: Кој е официјалниот македонски Coca-Cola блогер?

#Комкаст продолжува со нова епизода, и овој пат покрај Дарко во студио е Мите Кузевски кој ќе го замени Митко, барем во оваа епизода. #Комкаст e видео подкаст за технологија, маркетинг и нови медиуми со Митко Цабевски oд u:Plug и Дарко Булдиоски од NewMedia MK. Дискусијата во оваа епизода продолжува за виртуелната реалност, овој пат за Vtime, друштвена мрежа за VR корисници, за Snapchat и првите оригинални серии за Apple TV. Зборуваат и за официјалниот македонски Coca-Cola блогер од Bloggers Network, но ќе треба да ја погледнете епизодата за да откриете за кого се работи.

Коментирај

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*

Слични статии