#Комкаст S01E26: Mитко и Теди го оговараат Facebook и F8

Вообичаено досаден, Facebook направи комплетен пресврт на својата F8 конференција најавувајќи го својот десетгодишен план кој вклучува нови технологии – од ботови до камери од 360 степени и виртуелна реалност. Но, што треба ние, корисниците на Facebook да знаеме за ова? Mитко го покани Теди Пејоски од G6 како гостин во најновиот #Комкаст на кој ги дискутираат сите новитети од Facebook. Комкаст e видео подкаст за технологија, маркетинг и нови медиуми со Митко Цабевски oд u:Plug и Дарко Булдиоски од NewMedia MK.

Коментирај

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*

Слични статии