#Комкаст S01E20: Како Apple направи маестрален маркетинг?

Сигурно знаете за битката помеѓу FBI и Apple кој одби да отвори backdoor на iOS. Но, дали мотивот на Apple беше всушност шанса да направи маестрален маркетинг, да се претстави пред светот како компанија која навистина се грижи за корисниците? Тоа им успеа ако се суди според реакции на корисниците, вели Mитко Цабевски од u:Plug, кој заедно со Дарко Булдиоски од New Media MK го водaт #Комкаст, видео подкаст за дигитален маркетинг и интернет трендови.

Коментирај

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*

Слични статии