#Комкаст S01E17: Како луѓе со вештини можат да заработат од своето знаење?

Петар Ниновски е гостин во новиот #Комкаст, подкаст на Дарко и Митко за дигитален маркетинг, друштвени мрежи и кул веб сервиси. Петар е основач на нов македонски стартап Brainster.co, кој претстави фантастична идеја да го претвори целиот град во училница. Brainster е стартап кој креира заедница на предавачи и луѓе што сакаат да научат практични вештини. Секој може да биде предавач, секој може да заработи од предавањата, секој може да научи, и секаде може да се постави училница.

Коментирај

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*

Слични статии