#Комкаст S01E16: Нема бегање од темата, се дискутира за маркетинг

Дарко и Митко ја стартуваат новата година со нова епизода од нивниот видео подкат #Комкаст во кој дискутираат куп интересни интернет теми, меѓу кои и дигиталниот маркетинг. Оваа шеснаесетта епизода се дискутираше за односот меѓу квалитетната содржина и рекламите, кои не може да функционираат едно без друго. Нудење добра содржина без да понудиш простор за реклами, не е воопшто издржливо, вели Митко.

1 коментар на “#Комкаст S01E16: Нема бегање од темата, се дискутира за маркетинг

  1. Јас имам адблок и не го гасам за ниедна страна. Тие што ме замараат да го исклучам воопшто не ги посетувам уште еднаш. Не кликам на никакви реклами на интернет и воопшто не им давам внимание. Претпоставувам не продаваат реклами според импресии, па тоа ништо не им менува нив.
    А постојат други начини на заработка наместо банери. Пример спонзорирани постови, product placements итн :)

Коментирај

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*

Слични статии