#Комкаст S01E15: Трендови кои треба да ги очекуваме во 2016-та

Што нѐ очекува во 2016-та година? Во најновата епизода на #Комкаст, видео подкастот на Дарко Булдиоски од New Media MK и Митко Цабевски од U:plug, Дарко зборува за стартапи и Western Balkan Startups, но и за гласот на потрошувачите што ќе биде слушнат и брендовите кои ќе мора да размислуваат како да комуницираат преку чет апликации. 2016-та дефинитивно ќе биде интересна година бидејќи нѐ очекуваат големи настани како Олимпијадата во Бразил, Европското во фудбал и изборите за претседател на САД на кои ќе видиме креативни начини за користење на мобилните платформи. „Сѐ е мобилно“, вели Дарко.

Коментирај

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*

Слични статии