#комкаст 99 – Content Marketing со Данче Азманова од Embed Social

Во 99-та „епизодата“ на #Комкаст се дискутира за контент маркетинг и што е потребно за креирање на квалитетна содржина. Гостин на Дарко му е Данче Азаманова од Embed Social. За креирањето на маркетинг кампања се потребни повеќе предзнаења: од сервисот што се рекламира до навиките на корисниците/купувачи кои би биле заинтересирани. Она што го одликува добриот контент маркетинг е квалитетот на содржината која треба да му помогне на корисникот да одлучи дали она што се рекламира е вистинскиот избор за него. Креирањето на кампања за секој производ, алатка или сервис е уникатен и интересен предизвик.

#Комкаст e видео подкаст за технологија, маркетинг и нови медиуми со Дарко Булдиоски од NewMedia MK.

Коментирај

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*

Слични статии