#комкаст 95 – Претпродажба, со Јоцо Тодоровски

Гостин на Дарко во овој подкаст му е Јоцо Тодоровски. Во оваа епизода на комкаст, тој го пренесе своето искуство преку серија примери на кои работел со брендови во Македонија, Бугарија, но и глобални стартап компании.

Фокус во епизодата е претпродажбата како модел на маркетинг, но и многу други полиња од дигиталниот маркетинг.

Коментирај

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*

Слични статии