#комкаст 92 – Топ 5 извори/сајтови за маркетинг и медиуми

Со сите нови начини за консумирање на онлајн содржинa и куп различни алгоритми, дали е-билтенот повторно е наједноставен начин да дојдете до содржината која сакате да ја читате? Ова е интересна тема за почеток на новиот #комкаст 92, кој ќе ви помогне да пронајдете извори од кои може да се информирате за новите трендови и настани на полето на маркетинг и медиумите.

Кога сме веќе кај е-билтените и слична содржина, креаторите на Комкаст имаат одличен неделен преглед #ПрегледВоПеток.

Коментирај

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*

Слични статии