Колку се троши на интернет огласување во Хрватска, Словенија, Бугарија…?

Во истражувањето се опфатени Хрватска, Бугарија, Словенија, Полска, Украниа, Естонија, Турција… Ја нема Македонија (нема објаснување зошто), но за споредба може да го прегледете ова .мк истражување.

(via Netokracija)

Коментирај

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*

Слични статии