Кои се главните предизвици во е-трговијата со која се соочуваат земјите од светот?

Кои се најголемите пречки за раст и развој на е-трговијата во светот? Нина Ангеловска, која е претседател на Асоцијација за е-трговија на Македонија, беше дел од Првиот глобален состанок на асоцијациите за е-трговија UNCTAD E-commerce Week во Женева каде и го подготви ова видео со лидерите на Асоцијациите за е-трговија на Бразил, Тајланд, Русија, Бангладеш, Хрватска, Јужна Африка и Србија.

Погледнете го краткото видео и дознајте со какви предизвици се среќаваат и делегатите од другите земји.