Кога онлајн рекламите би биле вистински продавач

IT.mk редакција

во Веб

Колку се прецизни онлајн рекламите? Можеби ова кратко хумористично видео од College Humor ќе ви демонстрира зошто онлајн маркетингот понекогаш е чисто промашување, и како би изгледало ако вистински продавач користи онлајн тактики.

Коментирај

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*

Слични статии