Кога Исус би се родил во дигиталната ера

Португалската компанија Excentric.pr по повод католичкиот Божиќ направи интересно видео приказна за како друштвените медиуми, вебот и мобилните телефони ќе го раскажат раѓањето на Исус.

(via 365.com.mk)

Коментирај

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*

Слични статии