Кога друштвените мрежи му се потсмеваат на Facebook (и на MySpace)

„Знаеш како знаев дека филмот Social Networks е лага. Го направи Марк Закeрберг да изгледа интересен.“, се смее Twitter чиј глас го позајмува познатиот комичар Гилберт Готфрид.

Покрај одличниот Готфрид кој е гласот на Twitter, во видеото гласот на Google е Пен Џилет, a гласот на Foursquare e Лиза Лампанели.

Коментирај

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*

Слични статии