Кика Авеиро: До каде ни е Стартап заедницата?, со Ева Пиперевска

IT.mk редакција

во Останато

Кика Авеиро продолжува со својот видео серијал на тема стартап. По гостувањето на Петар Ниновски од Brainster, сега Кика Авеиро на гости ја има Ева Пиперевска, една од основачите на Skopje Startup Weekend и маркетинг менаџер на G6.

Во опуштен муабет, се разговара за погледите на Ева кон македонската стартап заедница, што недостасува, што е доброто и кои се сегашните ресурси со кои еден стартап може да работи.

Коментирај

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*

Слични статии