Каква се технологија нѐ очекува во 2019?

Ако 2018 ви беше навистина добра година и малку ви е жал што „заминува“ имаме совршена утеха. Само помислете на сета технологија која пристига во 2019 година.

На листата која ја сподели WatchMojo има куп уреди кои едвај чекаме да ги видиме. Дел од нив најверојатно ќе бидат промашување, дел ќе бидат поместени за подоцна, но оние што ќе ги видиме…  Без сомневање ќе бидат неверојатни.

Дел од технологиите ма листата на WatchMojo кои ќе може да ги видите:

  • Oculus Quest
  • Автономни возила
  • 5G мрежа
  • флексибилни телефони
  • бесконтактно безжично полнење
  • вештачка интелигенција

Коментирај

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*

Слични статии