Каков провајдер би избрале доколку сте странец во Македонија?

Што би правеле вие на нејзиното место? Нормално ќе се распрашате наоколу бидејќи корисничкото искуство е безценето споредено со рекламите.

Форумџиите брзо и одговорија на beauty објаснувајќи за секој провајдер, сугерирајќи свои фаворити и објаснувајќи ги можностите на скопската населба.

дискусијата продолжува на форум.

Покрај дискусијата има поставено и анкета, најдолу од десната страна на It.com.mk, за „Дали сте задоволни од вашиот интернет провајдер?“. Споделете го искуството.

2 коментари на “Каков провајдер би избрале доколку сте странец во Македонија?

Коментирај

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*

Слични статии