Како технологијата ќе го промени светот

Секако никој не се сомнева дека технологијата ќе го промени светот и секое искуство кое го имаме. Еден од секторите кој ќе добие надградба релативно брзо е здравството. Здравствените услуги ќе бидат пошироко достапни и во домот на корисниците. Интересен пример е Јужна Австралија чии власти неодамна објавија видео во кое корисниците зборуваат за нивните искуства со напредокот.

Коментирај

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*

Слични статии