Како помнат компјутерите

Дали сте се запрашале како компјутерите помнат? Ако сè уште не знаете, и ве интересира како помнат компјутерите и како се користат логичките порти ова е одлично видео. Иако станува збор за основи, сепак има доволно да се научи во овие дваесетина минути колку што трае и видеото.

Дополнително ова е само едно од видеата на Себастијан Лаг кои објаснуваат како работат компјутерите.

Коментирај

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*

Слични статии