Како Natal ги препознава играчите

Project Natal, за кој се користат движењата на телото наместо контролори, се очекува да биде огромен хит, знаејќи го огромниот успех на конкурентот Nintendo Wii кој ги привлече и не-гејмерите со својот интересен и нов начин на играње.

(via NextGen News)

Коментирај

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*

Слични статии