Како евтино да претворите лаптоп во гејминг машина

Лаптоп компјутерите се супер практични; може да ги носите насекаде со вас; работат и ако ви снема електрична енергија и без UPS; немаат кабли и не зафаќаат премногу простор. Сепак, ако ви текне дека сакате да поиграте потребна е графичка, а тие често се на плоча, па замените не се едноставни.

Сепак во последниот период има повеќе можности за надградба и на оваа компонента. Екстерните графички не се баш новитет, а ова е само уште една можност. Секако со додавање на графичката лаптопот ќе загуби од лесниот пренос, ама на кој му е гајле, кога може да играте Skyrim, нели?

Коментирај

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*

Слични статии