Како еден уметник гледа на технологијата и друштвените мрежи

Томас Оливие е фриленсер уметнички и креативен директор кој 10 години работи на интернационален пазар. Секако неговата професионална приказна е интересна, работел за Fold 7, BBH London и  ASUS, но она што е поинтересно е неговата презентација на друштвените мрежи.

Целата Re:Birth галерија е помалку ретро, и истовремено навистина извонредна. Facebook како пејџер; Instagram како камера за една употреба; Spotify  како вокмен. Ова секако не се сите слики, има многу повеќе кои вас можеби ќе ви бидат и поинтересни. Неговата работа е достапна и може да ја прегледате на tomlefrench.com.
Коментирај

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*

Слични статии