Како до добра SEO оптимизација за новиот алгоритам на Google?

Борис Кузманов

во Веб

Скоро еден месец откако Google го промени алгоритмот за пребарување, на блоговите и форумите за SEO (Search Engine Optimization) оптимизација се појавија многу дискусии за неговата работа и подобро рангирање на сајтовите. Бидејќи се работи за промена после долго време, секако, потребно е и сопствениците на веб страници да ги прилагодат своите поставувања според најновите промени.

Во новиот алгоритам, еден од клучните параметри е Page Rank-от, кој сега е еден од факторите за кои морате да водете сметка при SEO оптимизацијата. Во продолжение ви го претставуваме инфографикот од Techmagnate на кој можете подобро да се запознаете што е важно кај SEO оптимизацијата и е во склад со новиот алгоритам.

Коментирај

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*

Слични статии