Како да вметнете HTML во Facebook за подобар изглед на фан страна (туторијал)

Maртин Рајовски изработи едноставен и краток видео туторијал за како да вметнете свој HTML код во Facebook, при тоа креирајќи свој сопствен таб или изглед на страната и апликацијата преку модифицираниот описен FBML јазик.

Прашања, сугестии и одговори на форум.

7 коментари на “Како да вметнете HTML во Facebook за подобар изглед на фан страна (туторијал)

    1. Фacebook премина на iFrame, но сепак е сличен концептот на користење преку апликации. Го надополнив текстот.

Коментирај

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*

Слични статии