Како да симнете видео од YouTube

Имате неколку сајтови и додатоци за да го симнете видеото, потребно е само да си го одберете начинот кој ви одговара. Пример, со копирање на линк или со кликање на додатоци за прелистувачи.

… повеќе за како да симнувате видеа од YouTube ќе најдете на форумот.

Коментирај

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*

Слични статии