Како да имате Google Now без Android JellyBean

Виктор Дано

во Совети

Повеќето од вас нема набрзо да го добијат Android JellyBean, но тоа не значи дека нема да може да го добиете најдоброто од таа верзија. На форумот на XDA-Developers е објавен совет како може да се инсталира Google Now на рутиран Android телефон кој работи на Ice Cream Sandwich. Процедурата ja правите на ваш сопствен ризик.

Google Now е во суштина пребарувач, но пребарувач кој ви прикажува релевантни информации за вас во реално време. Пример ја прикажува вашата локација и ви го пресметува веднаш времето и патот до работа или дома, ви ги дава резултатите од спортските тимови, а има и говорно пребарување налик на Siri на iPhone.

Стартуван на рутиран телефон Now ќе работи со грешки и говорното пребарување може да работи лошо, но барем имате Google Now.

[youtube]pPqliPzHYyc[/youtube]

[youtube]1XhX3hj4-cE[/youtube]

Коментирај

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*

Слични статии