Како да го исчистите компјутерот од Conficker

Такво нешто му се случи на Comander кој на форумот побара совет за чистење на озогласениот Conficker вирусот кој го напаѓа Windows оперативниот систем. Вирусот му ги блокирал пристапот до веб страните на анти-вирус програмите оневозможувајќи му можност да симне анти-вирус програма или да ја надгради постоечката верзија.

Но ако постои проблем, тогаш постои и решение. Toni, Sephiroth, Stane и Кире објавија неколку корисни линкови до софтвер кој може да го исчисти Conficker без користење на анти-вирус софтвер или негово апдејтирањет. Линковите се:

2 коментари на “Како да го исчистите компјутерот од Conficker

Коментирај

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*

Слични статии