Како да читате книги како Бил Гејтс

Дејан Соколоски

во Вести

„Не почнувајте книга без да биде сигурни дека ќе ја прочитате“, „Постојано фаќајте белешки и внимавајте“ ова се само два од советите на Бил Гејтс за читање. За останатите погледнете го видеото.

Коментирај

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*

Слични статии