Каде е новата Силициумска долина?

Дејан Соколоски

во Свет

Минатата недела се одржа Disrupt SF. На настанот се зборуваше за куп интересни теми. Даг Леон од Sequoia Capital направи споредба помеѓу Силициумската долина и Кина.